dinsdag 5 juni 2012

Snel shirt nr. 2

Ik maakte gisteren nog een snel shirt. Het patroon kwam weer uit de Burda Style van april (mei?) 2012. Deze keer ben ik wel tevreden met het resultaat. De vorige was door gebrek aan stof te kort en omdat de stof te dik was, viel het niet zo mooi. Nu had ik een héle dunne tricot, dus het waterval-effect komt goed tot zijn recht. Maar die zelfportretten blijven een crime...

De volgende projecten liggen alweer klaar. Het t-shirt voor Floortje waar ik het in mijn vorige post over had, is nog niet gevorderd. Ik blijk Framilon nodig te hebben, een soort siliconen elastiek. En dat is niet zomaar overal te krijgen. Gelukkig biedt de Etsy-shop van Ottobre het wel aan. Maar Papypal bleek niet helemaal mee te werken, dus ik zal nog even geduld moeten hebben.
Het patroon voor de Madama Zsazsa-halterjurk ligt inmiddels getekend en geknipt te wachten tot ik het loslaat op de stof. Dus dat zal de volgende actie worden. Ik ben erg benieuwd, het patroon zag er erg simpel uit, maar mijn stof heeft strepen en ik wil dat natuurlijk mooi op elkaar aan laten sluiten. Dus mocht ik mij even niet melden: ik ben aan het worstelen!

5 opmerkingen:

 1. Mooi Moniek. Misschien ook iets voor de shop? Groet @

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuk shirt, dat gaat in de webshop zeker wel lopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi shirt!!! En is het nog gelukt met de Framilon? IK moet dat ook nog eens daar bestellen, ben het nog nooit ergens anders tegen gekomen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Ik heb nog niks gedaan met het Framilon. Ik ben er dit weekend wel achter gekomen dat mijn lockmachinevoetje een ingebouwd bandgeleider heeft, dus hopelijk kan ik het Framilon daar makkelijk mee verwerken.

   Verwijderen