dinsdag 13 november 2012

Even rust

Gisterenavond heb ik het mezelf maar eens gemakkelijk gemaakt op de bank. Kaarsjes aan, bakje thee erbij en even bijkomen. Dochterlief is namelijk de laatste tijd behoorlijk van slag en dat vreet energie. Het is ook niet niks, deze maanden. Eerst Thijs jarig, dit jaar voor het eerst Sint Maarten lopen, dan Sinterklaas (dat op duizend-en-één-plaatsen gevierd wordt), dan is Floortje jarig, dan Kerst, dan Oud en Nieuw... Niks is zoals het normaal is en daar kan dochterlief héél slecht tegen. Met behoorlijk dwars gedrag als gevolg. Dus als mama 's avonds dan eindelijk op de bank gaat zitten, dan komt ze er voorlopig niet meer af.

Een nieuw project moest dan ook een op-de-bank-project worden en iets dat nauwelijks energie kost (zoals borduren, daar moet ik echt nog teveel bij nadenken). Ik besloot dus maar weer eens een poncho te gaan haken voor dochterlief. Even een no-brainer tussendoor.

4 opmerkingen:

 1. Ze staan leuk, de huisjes met licht! Hierbij kan je inderdaad heerlijk relaxen!
  Ben benieuwd naar de poncho.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dochters zijn zo hoor ik altijd, héél anders dan zoons. Maar het komt vast weer goed. Volhouden meid! @

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, ik kon dus niet meer reageren, want op de een of andere manier werkt dat op de iPad even niet meer, maar hierbij: ik volg je nog hoor! En wat een mooie nagellak heb je op :-)
  No-brainers zijn lekker om te doen, hè? Ik haak al tijden aan een sjaal, ook een no-brainer, maar te arbeidsintensief dus een domme keuze... Geniet van je rustige avonden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk af en toe zo'n no-brainer. Dat heb ik ook wel eens nodig.

  BeantwoordenVerwijderen