maandag 15 juli 2013

Nieuw

Zo eens in de zoveel tijd krijg ik enorm de kriebels en moet alles in ons interieur anders. Dan begin ik maar weer eens te schuiven met het meubilair, zet ik wat andere accessoires neer en ben ik weer even tevreden. Maar tegen sommige dingen valt niet op te schuiven. Zo hadden wij tot nu toe twee flinke banken staan en eigenlijk was daar niet genoeg ruimte voor in de kamer. En ook waren ze niet helemaal de stijl en kleur die ik wilde.

Ik had mijn zinnen al een tijdje gezet op een nieuwe bank en een fauteuil. En een nieuw kleed, while we're at it. Ik wist precies welke en in welke kleuren (nou ja, mag je dit eigenlijk wel kleuren noemen?). In mijn hoofd klopte het plaatje al helemaal. Maar het blijft toch spannend hoe het er in werkelijkheid uit komt te zien. Na wat gezeul met dozen en ander gedoe was het plaatje compleet. En gelukkig klopte dat plaatje ook met wat ik in mijn hoofd had. Voorlopig gaat er denk ik even niet meer geschoven worden! (Al is de eettafel inmiddels wel weer van plaats veranderd, maar die blijft nu voorlopig even zo. Denk ik.)


En toen ik toch bezig was met 'nieuw', schafte ik voor het eerst in jaren ook een nieuwe bril aan. Compleet anders dan wat ik had (randloos met gekleurde pootjes, die ik zo min mogelijk droeg omdat ik hem verschrikkelijk vond). Ik ben er erg happy mee! (Ook happy ben ik met de nieuwe fluo-roze roosjesoorbellen -nog net te zien op de foto- die ik kocht op een webshopmarkt bij ons in het winkelcentrum. Samen met de rode variant. Ik heb ze sindsdien elke dag ingehad!)


3 opmerkingen:

  1. Het is een hele verandering, de kamer, maar ook je bril! Erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk een nieuwe inrichting en ook erg leuk dat jij je buitenkant daarop aanpast. Mooie bril hoor, zie ik daar nu veel meer gelijkenis met je moeder? groet @

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Welnee, ik lijk toch helemaal niet op mijn moeder? *ucheucheproestkuch*

      Verwijderen