vrijdag 18 oktober 2013

Kids Clothes Week Challenge

Al een paar jaar zie ik in blogland de 'Kids Clothes Week Challenge' voorbij komen. Het idee achter de challenge is dat je een week lang minstens één uur per dag besteedt aan het maken van een kinderkledingstuk. De grote namen in blogland doen allemaal mee, met de meest geweldige creaties. Een beetje out of my league, dacht ik altijd. Tot ik laatst met mijn buurvrouw sprak. Zij blijkt dit jaar één van de sponsors te zijn van de KWC. En ze vroeg of ik ook mee deed.

Nah, zei ik, dat is toch niet voor mij? Zó goed ben ik toch helemaal niet? Ik ben toch geen No Big Dill of Made by Rae, om maar een paar namen te noemen? Maar toch kriebelde het wel een beetje. Waarom ook niet eigenlijk?

Vanochtend vertrok ik daarom voor het eerst sinds máánden naar mijn werkkamer, om te kijken of ik daar wat inspiratie zou kunnen op doen. Binnen een uur had ik een patroon en de juiste stoffen gevonden, én het patroon getekend en geknipt. Ik geloof dus dat ik toch maar een poging ga wagen. Ook al valt die KWC dan middenin de herfstvakantie.


2 opmerkingen:

  1. Wat leuk! Lijkt me een hele uitdaging! Ben heel erg benieuwd, voor wie ga je het maken? En......heb je goede afspraken gemaakt hoe het moet worden gezien je laatste blog?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik maak iets voor Thijs en iets voor Floortje. En inderdaad, er is flink overleg geweest over wat en hoe met Floortje. Ik durf niet meer zomaar iets te maken...

      Verwijderen