dinsdag 15 oktober 2013

Kinderen...

Na mijn post van gisteren besloot ik dat ik minstens één project moest afronden voor ik verder ga met de rest. 3 haak/breiwerkjes tegelijk is toch een beetje veel. Ik besloot als eerste de sjaal van Floortje aan te pakken. Enorm dik draad, breinaald 10, dat schiet lekker op. De hele avond breide ik alsof mijn leven ervan af hing en vlak voordat het écht bedtijd was voor mij, was de sjaal af.

Vanochtend vertelde ik enthousiast aan Floortje dat ik haar sjaal af had, op wat losse draadjes na. Haar gezicht betrok toen ze hem zag. Boos verklaarde ze: "Maar zó wilde ik hem niet, jij snapt het ook helemáál niet!"
Bleek dat zij een colsjaal had 'besteld'. (Dat had ik nog expliciet gevraagd toen ik begon, het antwoord was toen dat ze een gewone sjaal wilde.) Zucht. Bijna 2 meter sjaal voor niks gebreid.

Dus nu hak ik er maar een stuk af en naai ik de uiteindes aan elkaar om toch een colsjaal te krijgen. En van nu af aan maak ik alleen nog maar dingen voor mezelf. Of met de de eisen van de aanvrager op papier. In drievoud ondertekend.
Kinderen... Zucht.


4 opmerkingen:

 1. Wat een teleurstelling,hé? Je zou in haar hoofdje moeten kruipen om te weten wat ze precies bedoelt...
  Maar gelukkig kan je er nog een colsjaaltje van maken......Kleinkinderen......

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik durf ook echt niet meer spontaan iets te maken of kopen voor haar, heb echt geen idee wat ze wil. Ik stond net nog in de Hema met twee paar maillots, maar die heb ik ook maar weer teruggelegd. Straks krijgen we daar weer toestanden over...

   Verwijderen
 2. Misschien moet ze even wennen. Hang hem nonchalant over haar jas..... @

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb hem inmiddels in twee stukken gehakt. Een korte col en een lange. En nu maar zien of ze hem daadwerkelijk gaat dragen...

   Verwijderen