woensdag 26 oktober 2011

Sneak peek

Ik ben er maar druk mee, dat Mega Toby-pak. Het naaien op zich is nog niet eens het werk. Maar al die details goed krijgen, poeh... Ik breng dan ook erg veel tijd door met het googlen naar Mega Toby-plaatjes, om het zo authentiek mogelijk te kijgen. Gisteren heb ik even zitten brainstormen met mijn moeder en hebben we nog een aantal goede dingen bedacht. Kraagje erbij ontworpen en zo. 's Avonds kon ik dan eindelijk de naaimachine erbij pakken en nu begint het pak wat vorm te krijgen. Het glibberige stofje naaien valt me alles mee, knippen was dramatischer. Veel valt er nog niet te zien, maar ik kan alvast wel een klein tipje van de sluier oplichten. 
Vanmiddag ga ik verder (als de kinders meewerken). Nog wat laatste applicaties en versieringen en daarna kan het 'grove' naaiwerk beginnen. Zoveel mogelijk op de locker, want dat gaat a) sneller en is b) steviger. To be continued...

1 opmerking:

  1. hallo,

    Welke patronen heb jij gebruikt? Mijn zonen willen voor carnaval een mega toby pak. mama want jij kan dat toch naaien? ja dus ben ik dus op zoek.
    ( je mag me gerust mailen fiendebeurme@gmail.com)


    staruur.blogspot.be

    BeantwoordenVerwijderen