dinsdag 24 januari 2012

MooiVanMo.nl

Ik heb even weinig tijd gehad voor creatieve dingen. Het normale leven begint eindelijk weer een beetje op gang te komen na de roerige decembermaanden en de daarmee ontstane tijd steek ik op het moment vooral in administratieve toestanden en brainstormen over mijn 'ondernemingen'. De eerste zakelijke belastingaangifte is inmiddels gedaan, wat een mijlpaal! Gisteren regelde ik dat mijn webshop wat makkelijker bereikbaar is. De URL die ik laatst plaatste communiceert nou niet bepaald makkelijk. Tegen de tijd dat je aan het einde van de zin bent gekomen, heeft niemand meer een idee hoe het begon. En dan wordt het lang wachten op bestellingen he... Vandaar dat ik een eigen domein aanvroeg: vanaf nu is mijn webwinkel bereikbaar op www.mooivanmo.nl Dat klinkt een stuk prettiger, nietwaar?
Nu nog de site aanpassen zodat ik mensen ook bestellingen-op-maat kan laten doen. En meer producten maken en meer ideeën bedenken en en en ....

Ondertussen kreeg ik al een aantal opdrachten, dus ik moet op zoek naar materialen. Tot nu toe kon ik me aardig redden met Zeeman-wol van de winkel hier om de hoek, maar die heeft helaas niet meer alle kleuren in het aanbod en voor échte klanten wil ik natuurlijk iets dat kwalitatief beter is. Bovendien zou het fijn zijn om wol van de juiste dikte te hebben, zodat ik niet elke keer weer moet gokken hoeveel groter of kleiner het patroon moet worden. Dus ik ga me maar eens verdiepen in de wereld van het online wolwinkelen. Ben benieuwd wat voor spannends dat gaat opleveren!

En dan had de juf van Thijs ook nog een opdracht voor me. Voor het lente-thema over een paar weken was ze op zoek naar dierenpakken. Bij voorkeur een schaap, een koe, en een varken. Of ik die kan maken misschien? Euh... ok! Dat zal nog een leuke speurtocht worden!
Thijs borduurt een wantje

Vanochtend was ik blij om te zien dat de creatieve appel niet ver van de boom is gevallen. Waar dochterlief kleurt en tekent dat het een lieve lust is, trof ik vanochtend mijn zoon op school achter een... borduurwerkje. Helemaal trots was ie, want "dat deed jouw omi vroeger ook he, mama?". Ik zie het al, over een tijdje kan hij mooi aan de slag voor mijn winkeltje!

2 opmerkingen:

  1. Dit is geweldig!!! Familietraditie....handigheid...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. He je bent er weer. heel gezellig. Fijn dat er al wat opdrachten komen. Ik voorzie dat je zoon je binnenkort kan helpen... @

    BeantwoordenVerwijderen