woensdag 1 februari 2012

Cirkeltjes

Vandaag werd het cirkeltje rond. Letterlijk, want ik begon aan een nieuwe opdracht: het haken van onderzettertjes. 12 stuks maar liefst.
Bij het zoeken naar een geschikt patroon werd het cirkeltje ook figuurlijk nog eens rond: ik gebruikte een oud brei- en haakpatronenboek dat nog van mijn omi is geweest en daarna ook door mijn moeder gebruikt is. En nu ben ik de 3e generatie die getroffen is door het ongeneeslijke fröbelvirus en die hetzelfde boek er dus weer op na slaat. Hoe bijzonder is dat?

En toen ik net de foto's maakte, kwam ik er ook nog eens achter dat het boekwerk in mijn eigen geboortejaar gedrukt is (ook nog hetzelfde trimester). Toeval bestaat niet.

3 opmerkingen:

 1. Deze boeken heb ik zo vaak gezien en in mijn handen gehad, maar nooit gedacht dat mijn dochter ooit eens patronen hieruit zal halen!!
  Je Omi zou trots op je zijn!!! Maar ik ben het ook...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat een mooi patroontje! Schattige onderzetters zullen dat worden zeg!!
  Leuk dat je opdrachten krijgt nu, je bent goed van start! Succes!

  Nou wil ik dus al een hele tijd antwoorden, maar dat lukt elke keer maar niet. Dat Blogger smijt me er gewoon uit, bij het geven van comments!! Maar ik blijf gewoon proberen: dit zijn echt héle schattige patroontjes! Ik neem aan dat ze inmiddels op de bus zijn gedaan, hopelijk was je er tevreden over!
  Supergoed dat je nu opdrachten krijgt, succes er mee.

  PS: Sheep in a bag is erg grappig, ik heb er ook eens zo één gehaakt, maar voor mij niet meer hoor: wat een horror-wol!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I know, je hebt het patroon van mij ;-) Ik heb er ook enorm mee geworsteld toen, die wol. Maar ik vond het schaap te leuk om niet nog eens te maken. Ooit. Als ik weer vergeten ben hoe erg het was. :))

  BeantwoordenVerwijderen