woensdag 5 september 2012

Ik flock, jij flockt, wij hebben geflockt

Het leek alsof iedereen in blogland al eens flockte. Alleen ik had het nog nooit uitgeprobeerd. Ook bij het maken van gymtassen liep ik schromelijk achter. Dus toen zoonlief naar groep 3 ging en een gymtas nodig had, zag ik mijn kans schoon. In een half uurtje draaide ik volgens haar beproefde patroon een gymtas in elkaar. En daarop flockte ik zijn naam.

Toen ik Thijs ophaalde bij een vriendje en trots vertelde dat ik een gymtas had gemaakt, zei het betreffende vriendje: 'Maar is die wel vet?'. Waarop ik informeerde wat een tas dan 'vet' maakt. Nou, dan moest er een sportplaatje op zitten. Thijs beaamde dit. Dus 's avonds flockte ik braaf verder. Een hockey-pictogram, omdat zoonlief dol is op hockey. (Met als wrange ondertoon dat de plaatselijke hockeyclub hutje-mutje vol zit en wij te laat waren voor de jaarlijkse loting, en zijn kans om hier te hockeyen nu vrijwel nihil is. Arm schaap.)


6 opmerkingen:

 1. Je hebt je blog veranderd! Leuk!
  En wat de tas betreft, het is nu helemaal compleet met het plaatje. Niemand kan zeggen dat het niet VET is!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke gymtas!! Jammer van het hockeyen maar zijn tijd komt nog wel!

  Ik schreef een tijdje geleden bijna exact hetzelfde logje ;-)
  http://ettepet.blogspot.be/2012/03/jij-flockt-zij-flockt-zij-flocken-en-ik.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha, da's toevallig! Idd bijna dezelfde inhoud én titel. :)

   Verwijderen
 3. Echt een VETTE tas! Zo'n hockeyverhaal heb ik eerder gehoord, maar daar betrof de wachtlijst de meisjes en niet de jongens. Toen is het betreffende broetje een jaar op hockey gegaan, zodat zijn zusje het jaar daarna voorrang had.... :-) Het zal vast ooit eens lukken!

  Je blog is inderdaad mooi, drukt me met mijn neus op de feiten dat ik ook eens aan de slag moet........

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier is het voor meisjes én jongens, die drukte. En wachtlijsten doen ze niet aan, het is loten en als je er niet bij zit heb je pech. Maar goed, we blijven het in de gaten houden, wellicht is er ergens een achterdeur.

   Verwijderen
 4. Dat noem ik nog eens een gym tas. Lekker stoer, is echt wel de moeite!!!

  BeantwoordenVerwijderen