woensdag 27 maart 2013

Voorjaarsschoonmaak

Net als u wacht ik nog steeds op de lente, die maar niet lijkt te komen. Wat wel kwam, waren de kriebels om aan een voorjaarsschoonmaak te beginnen. Nadat ik mijn werkkamer vorige week aangepakt had, was de rest van het huis aan de beurt. Opruimen, ordenen, de-clutteren wilde ik. Zoonlief wilde zijn hoogslaper omlaag hebben, dochterlief wilde haar bed anders (ah, hoe schattig, het is een kind van haar moeder!) en door al het geschuif kwamen er kasten en ruimte vrij om de overloop en het washok ook grondig te herschikken. Altijd leuk om me weer te mogen uitleven met wat ordinair kluswerk.

En voor de rest rommelde ik wat in huis. Ik ruimde een dik half jaar aan administratie op. Met dochterlief versierde ik wat paastakjes. En om de ergste kou te verdrijven, begon ik aan een nieuwe sjaal. Naald 12 en maar 24 steken op de pen, dus het schiet lekker op. En als ik de weerberichten zo zie, kan ik er nog wel even van genieten.

2 opmerkingen:

 1. Jaja,het is echt een familietrekje !!!
  Maar al dat opruim-, verander en maak-actie heeft geweldig resultaat opgeleverd, TOCH ?
  (Voor informatie aan derden :TOCH is een veelgebruikt woordje door kleindochter)
  En vrijdag op naar het stoffenspektakel, ben benieuwd!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een opgeruimd huis geeft een opgeruimd hoofd, heerlijk. Het ziet er allemaal geweldig uit, maar ik weet natuurlijk niet hoe het was.... @

  BeantwoordenVerwijderen