woensdag 14 mei 2014

Oscar, the update

Ik riep altijd heel hard dat ik niet van breien hield, maar ik ben om. En helemaal sinds ik begon aan de trui voor Thijs ('Oscar', uit La Maison Victor, voorjaar 2014). Na wat geworstel met het patroon (want ik kan wel meerderen en minderen, maar waarom moet dat zo moeilijk beschreven worden??), kreeg ik de flow goed te pakken.


Best goed gelukt voor een eerste trui, toch?

Inmiddels heb ik de mouwen ook af en ben ik begonnen aan het halsboord. En nou maar hopen dat ie straks nog goed zal passen, tegen de winter. Maar ach, anders brei ik gewoon weer een nieuwe.

5 opmerkingen:

 1. Proficiat, mooi gebreid!! En nu nog de hele trui zien....Nooit gedacht dat je breien zo leuk zou vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ook niet, haha. Maar ik vind het echt erg leuk en kan niet wachten tot ik een volgend project kan verzinnen.

   Verwijderen
 2. Echt heel mooi! Zelf ben ik te ongeduldig om te breien, haken lukt mij veel beter.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zie je nu wel, het zit toch nog ergens in die genen!!! Een halsboord opzetten en de steken oppakken met een haaknaald rondom de hals is écht een stuk gemakkelijker. Ben benieuwd naar het eindresultaat..... Er ligt nog een wereld voor je open dus.... @

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik denk ook dat dit niet de meest handige methode van een halsboord maken is. Heb nu een los boord dat ik eraan moet naaien. Maar voor een eerste project wou ik het patroon volgen. De volgende keer (en die komt er zeker) doe ik het anders.

   Verwijderen